Završava se rekonstrukcija vodovodne mreže u Tatkovoj ulici

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Zahvaljujući izuzetno povoljnim vremenskim uslovima, radovi na infrastrukturi u gradu i okolnim selima se ne prekidaju. Tako se privodi kraju rekonstrukcija vodovodne mreže u Ulici Nikodija Stojanovića Tatka, a radove su danas obišli član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica i izvršni direktor Javno-komunalnog preduzeća “Hameum” Bojan Nikolić.


  Koprivica je izjavio da se povoljni decembarski dani, koriste da se završe započeti radovi.
  -Ako nas vreme posluži, već naredne nedelje počeće radovi na asfaltiranju dela Ulice Miloša Obilića, od kraka Ulice Nikodija Stojanovića Tatka do Ratka Pavlovića Ćićka. Nakon rekonstrukcije vodovodne mreže u Ulici Cara Lazara, u dužini od 160 metara, biće obavljeno i asfaltiranje, i to od Ulice Generala Tranijea do Miloša Obilića, rekao je gradski većnik Žarko Koprivica.
  Bojan Nikolić je kazao da je, radi poboljšanja vodosnabdevanja u ovom delu grada, bilo neophodno izvršiti rekonstrukciju vodovodne mreže.
  -Tokom radova, zamenjene su PVC cevi poluetilenskim, postavljeni novi priključci i izvršeno baždarenje vodomera, izjavio je on i dodao da su sredstva za ove radove, u iznosu od 371.000 dinara, izdvojena iz lokalnog budžeta.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475756


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...