U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

  PROKUPLJE- U srpskom finalu ETA U12 turnira 1. kategorije PROKUPLJE OPEN 2019 Ognjen Milić je pobedio Vuka Kruščića 6-3 6-1. Vuk i Ognjen su juče osvojili i titulu u dublu. Bravo momci!
  Aleksandra Stevanović je osvojila drugo mesto, pošto je u finalu izgubila od Ruskinje Marije Mesianskaje 1-6 2-6. Čestitamo Aleksandri na izvanrednom rezultatu!

  Finalisti PROKUPLJE OPEN 2019: Srpkinja Aleksandra Stevanović, Ruskinja Marija Masianskaja i srpski teniseri Vuk Kruščić i Ognjen Milić sa organizatorima turnira

  U finalu dubla Vuk i Ognjen su ubedljivo pobedili bugarske tenisere Ivajla Simeonova i Vitorija Stankova 6-1 6-1!Pobednice u dublu su Iva Lakić iz Crne Gore i Lana Petković iz Bosne i Hercegovine, koje su u finalu pobedile Janu Premović i Slovenku Elu Plošnik 6-1 6-0. Čestitamo!
  Nikola Matović i Katarina Milošević su osvojili drugo mesto na utešnom turniru, dok su Jovan Tomović iz Crne Gore i Lana Petković iz Bosne i Hercegovine osvojili titule na utešnom turniru. Čestitamo!
  Prvak Srbije Ognjen Milić je u poslednjih mesec i po dana, uz ovaj trijumf, osvojio tri titule u singlu i dve u dublu na evropskim turnirima, i jedanput je igrao u finalu dubla: titulu u singlu i u dublu osvojio je u Prokuplju, zatim na Bellevue Cup 2019 u Ulcinju, a pobedu u singlu i drugo mesto u dublu, sa Vukom Kruščićem, ostvario je u Zagrebu na 35. Memorijal Slavoj Greblo.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=465977