zbog-izjave-mirke-vasiljevic-juce-je-nastao-bum:-sve-je-doslo-i-do-njene-svekrve,-a-evo-sta-ona-kaze

25.04.2019. 10:02

Mirkina izjava o tome kako vaspitava ćerku podelila je juče Srbiju – većina je zgrožena ovom metodom i savetom, dok se malobrojni slažu sa njom. Među tom manjinom je i Mirkina svekrva.

Marina Rajević i Dule Savić Foto: RAS Srbija

Podsetimo, u razgovoru za emisiju “Premijera”, glumica je između ostalog otkrila i svoj stil vaspitanja, kao i “tajnu” zbog koje joj brak sa Vujadinom Savićem opstaje.

– Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer mi treba mi mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna,” rekla je ona u “Premijeri” i dodala šta je bitno da bi veza opstala:

– Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši – posavetala je Mirka.

Burne reakcije su juče odjeknule društvenim mrežama nakon ove njene izjave, a sada se oglasila i njena svekrva Marina Rajević Savić, žena Duleta Savića.

– Dok je u našoj Srbiji ovakvih mladih žena, supruga, majki, ćerki – ima nade! – napisala je Marina.