zbog-nje-je-u-kanu-sve-stalo:-kad-vidite-detalj-na-haljini,-shvaticete-da-se-ovo-nece-lako-zaboraviti

16.05.2019. 19:30

Depika Padukone gošća je večerašnje premijere filma „Rocketman“ na Festivalu u Kanu. Ovo je ili veliki pogodak ili potpuni kiks.

Depika Padukone Foto: Profimedia

Bolivudska i holivudska zvezda Depika Padukone se na premijeri u Kanu pojavila u crno-beloj haljini koju krasi GIGANTSKA MAŠNA.

KIKS ILI NE?

Depika Padukone na najprestižnijem tepihu u KanuFoto: Profimedia

Njena frizura je savršena, šminka besprekona, a haljina… Beli deo njene toalete je maestralan. Naglašene naramenice su tako dobro dizajnersko rešenje.

Crni džinovski detalj u obliku mašne je celokupnu priču okrenuo u drugi smer. U svetu mode mašne se među modnim začinima visoko kotiraju.

U istom svetu bolivudsku glumicu najčešće prate veliki komplimenti zbog odličnog stila. Ona je najbolje odevena žena u rodnoj Indiji i jedna od najbolje odevenih glumica današnjice.

Džinovska mašna na glumiciFoto: Profimedia

Mašne su upadljive i neretko efektne. A za Kan potpuno prikladne, jer ovaj crveni tepih traži spektakle, traži preterivanje, traži sve.

Zvezda u KanuFoto: Profimedia

Depika Padukone je to pružila. Stala je na listu zvanica koje su Kanom prošetale u najraškošnijim haljinama. Viđali smo na Festivalu različite ogrooomne haljine.

Dopadaju li se vama?