zbog-njenog-jezivog-obecanja-bivsem-krili-su-vezu-pet-godina,-a-sada-su-pukli:-pregurali-svasta-preko-glave,-ali-ovu-sramotu-slavna-glumica-nije-mogla-da-mu-oprosti!

20.08.2019. 09:09

Svetski mediji pišu da su glumica Kejti Holms (40) i pevač Džejmi Foks (51) raskinuli i to posle šest godina veze. Ova vest usledila je nakon što su u američkim tabloidima objavljene Foksove fotografije sa 30 godina mlađom pevačicom Selom Vejv.

Kraj posle 6 godina ljubavi! Foto: Profimedia

Kejti i Džejmi su poslednji put viđeni zajedno u maju na Met Gali, a to je ujedno bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu. Međutim, čini se da su ubrzo nakon toga stavili tačku na odnos, bar ako je verovati neimenovanim izvorima.

„Čuo sam kako govori prijateljici u jednom restoranu u Njujorku: „Ono što Džejmi radi je njegova stvar – nismo zajedno već mesecima“, ispričao je izvor za „Page Six“.

Još jedna osoba bliska glumici potvrdila da je par raskinuo samo nekoliko nedeljena nakon Met Gale, a navodno je kraj inicirala Kejti.

Inače, u subotu uveče Foks je fotografisan kako napušta jedna noćni klub u Los Anđelesu ruku pod ruku sa atraktivnom 21-godišnjom zvezdom u usponu – Selom Vejv, a izvori tvrde da je ona „samo devojka kojoj on pomaže sa profesionalne tačke gledišta“.

Džejmi tvrdi da mu je Sela samo prijateljica Foto: Profimedia

Ipak, tračevi o njihovoj romansi i dalje su vrlo glasni, a donekle ih i sami podgrevaju s obzirom da kače zajedničke fotografije na društvene mreže, premda uvek uz natpis koji implicira kako imaju strogo poslovni odnos.

Par je retko mogao da se vidi zajedno u javnosti Foto: Profimedia

Podsetmo, Holmsova i pevač bili su zajedno još od 2013, a zanimljivo je da su sve do 2017. krili svoju vezu i gotovo niko nije mogao ni da pretpostavi da su bili zajedno. Za njihovu vezu često kažu da je bila „najbolje čuvana tajna Holivuda“, a navodno su je čuvali za sebe ne samo da bi zadržali svoju privatnost, već i zbog jedne od klauzula Kejtinog razvoda od Toma Kruza.

Podsetimo, glumica je prošla kroz buran razvod 2012. godine, a u ugovoru o razvodu potpisala je da neće objavljivati nikakvu sentimentalnu vezu u periodu od pet godina.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.