zbog-onoga-sto-je-nosila-parizani-su-bili-na-aparatima

12.06.2019. 14:42

Spremite se! Monika Beluči je ovim modnim izdanjem oduvala sve.

Monika Beluči pre nekoliko dana u Parizu Foto: Profimedia

Italijanska glumica i njen dečko, francuski vajar Nikolas Lefevr bili su nedavno na svečanosti “Maud Fontenoy” fondacije u Parizu, a Monika Beluči (54) je sve ono zbog čega je decenijama hvale stavila u prvi plan.

Dosta je zatvorenih haljina, koje ništa ne otkrivaju. A kada ova Italijanka reši da ponese svetski popularan trend gole odeće, to onda zaista bude modni spektakl.

Pogledajte Moniku Beluči!Foto: Profimedia

Monika je modno sve bezobraznija, a na sve javne događaje uz novi stil vodi i dečka, 18 godina mlađeg francuskog vajara. Ona je pasionirani ljubitelj umetnosti (pritom ne mislimo samo na glumu koja je njena životna profesija) već na sve oblike umetnosti.

DR HAUS I NJEGOVA SRPSKA AVANTURA

Ta ljubav ju je i spojila sa Nikolasom, a i promenila. Mada je Monika modni zaokret napravila pre nego što je javnosti predstavila novog partnera.

Glumica sa novim dečkomFoto: Profimedia

I to baš u vrema kada je cvetala veza njenog bivšeg muža Vensana Kasela (52) i 30 godina mlađe Tine Kunake. Pa Kasel ili Nikolas ili sama Monika- ko god da je, ona BLISTA kako nije sijala poslednjih 10-ak godina.

I vidite kako su ona i Vensan slični, em su bili 14 godina u braku, em sada ljube mlađanu devojku/momka. Em furaju novi modni fazon.

Ništa nije slučajno…