zbog-ove-slike-uciteljicu-tatjanu-kolege-mesecima-ne-zele-ni-da-pogledaju-usledio-je-obrt-zbog-kog-sve-uciteljice-kace-svoje-seksi-fotke

02.04.2019. 07:10

Cela država bruji o slučaju učiteljice Tatjane Kuvšinikove (38) koja već mesecima trpi stravične pritiske zbog slike koju je objavila zimus.

Ovo je slika zbog koje je Tatjana dobila otkaz Foto: Facebook

Tatjana je, naime, učiteljica u gradu Barnaulu za Zapadu Sibira i zimus je objavila fotografiju na kojoj pozira u snegu i pravoj letnjoj opremi u vidu haljine na bretele i letnjim sandalama.

Međutim, umesto da uveseli ljude što joj je bio cilj, dobila je samo kritike, među kojima je prednjačio direktor škole.

Direktor joj je u pismu otvorenom za javnost poručio da se “samo prostitutke odevaju i slikaju u tako kratkim haljinama i visokim štiklama, usput je pitajući i “koga pokušava da namami” tim slikama.

Slika je objavljena 20. januara a Tatjana i danas trpi pritiske zbog toga, budući da je direktor pokrenuo pravu hajku na nju, naročito rečenicom da ona svojim slikama “podstiče pedofiliju”.

Naravno, dikrektoru je odmah pala na pamet i ideja da Tatjani da otkaz, ali su se roditelji masovno usprotivili toj ideji, te je učiteljica ostala na poslu.

Međutim, kolege su odbijale svaku komunikaciju sa njom, čak i da je pogledaju a direktor je bio standardno neprijateljski nastrojen prema njoj.

Zato je nedavno Tatjana sama dala otkaz, shvativši da neće moći da radi u miru u toj školi a njene koleginice, učiteljice širom Rusije, rešile su da joj daju podršku.

One masovno na Instagram kače svoje “provokativne” fotografije.

Sve slike idu sa heštegom #учителятожелюди, odnosno “učiteljice su ljudi”.

Uglavnom slike objavljuju pod parolom da “ako rade u školi, ne rade u manastiru”, a imaju i masovnu podršku roditelja.