zec-za-zeca,-ali-da-vidite-melaniju-izbliza:-pocelo-je-od-ovog-mantila,-a-zavrsilo-cipelema-koje-su-srpkinjama-slaba-tacka

23.04.2019. 11:43

Proslava Uskrsa u Beloj kući protekla je u prazničnom raspoloženju, u znaku gigantskog uskršnjeg Zeca i odličnog stila Melanije Tramp.

Melanija i Donald Tramp i Zeka na balkonu Bele kuće u Vašingtonu Foto: kevin dietsch – pool / EPA

Prizor od milion dolara, zar ne? Čekajte, kad je Tramp u pitanju, ovo „vredi“ milijardu dolara, da ne sitničarimo i ne budemo neprecizni.

Bravo za Melanijine cipele!Foto: kevin dietsch – poo / EPA

Ovakvu scenu snimljenu baš u momentu dok su se Tramp i Zeka „raspričali“ mogli bi osim slučajnosti života, da osmisle jedino filmski kreatori. A odevnu kombinaciju koju vidimo na prvoj dami Amerike mogu da izrežiraju samo ljudi sa stilom, što ona jeste.

Nežno plavi mantil i krem odeća ispod njega pravi su izbor za dnevnu proslavu. Baletanke su praktično, ali i najbolje modno rešenje za ovu garderobu i priliku.

Sav sjaj Melanijinog osmehaFoto: erik s. lesser / EPA

Da je Melanija Tramp nosila štikle, utiska bi bio potpuno drugačiji, „uprošćen“- ovako je ubola modni džek pot. Nije goxspođa Tramp svakako jedina koja voli baletanke.

Druženje sa decomFoto: Tanjug/AP

Žene obožavaju ovu vrstu obuće jer osim što je udobna (mada ne i najzdravija za naša stopala), pristaje uz skoro svaku kombinaciju.

Vladaju na ulicama i na svetskoj sceni na kojoj ih je pre više decenija ponosno nosila Brižit Bardo kao i ikona stila Odri Hepbern.