zelela-samo-da-imam-novu-hit-frizuru-kad-sam-izasla-iz-frizeraja-i-videla-sebe-kad-nisam-umrla

09.04.2019. 12:14

Frizura iz sedamdesetih se vratila u punom sjaju, kako na televiziji, tako i u našoj svakodnevici. Glumica Nataša Lion je vratila čuveni trend na ženske glave nakon premijere serije “Russian Doll” u februaru.

Serija Russian Doll Foto: Profimedia

Novinarka “Gardijana”, Dženi Stivens, u kolumni je otkrila da joj je zbog opet popularne šeg frizure (slojevita, razbarušena, obično sa šiškama na razdeljku – kakave su naše mame nosile) počela da opada kosa.

“Svako ko želi da nosi šeg frizuru treba da ima u vidu da ako prirodno kosa nije u takvom stanju, a želite da je imate, posledice su neželjene ako naiđete na pogrešnu osobu.

Živela sam srećno sa šeg frizurom tri godine. Ako pričamo o obliku, bila sam jako zadovoljna, ali je bilo potrebno mnogo truda oko kovrdžanja kose i četkanja. A, onda, te 2007. godine otišla sam kod frizera da je skratim. Moja frizerka kod koje sam stalno išla nije došla na posao jer je bila bolesna, ali mi je rekla da će se Sandra pobrinuti oko moje voljene šeg frizure.

Šeg frizuraFoto: Profimedia

Sandra je stavila svoj crveni karmin, prionula na posao, zatvorila sam oči, ali kad sam otvorila – izgledala sam kao proćelavi fudbaler koji gaji repove. Kad sam se vratila u stan, cimerka mi je rekla da mogu da se ofarbam u roze i da budem pankerka. Bilo mi je potrebno 5 godina da mi se kosa oporavi od haosa koji ju je zadesio.

Ako želite da imate šeg frizuru morate da imate dobrog frizera. Posle katastrofe koja mi se desila isključivo igram na sigurno. Sandra, ako čitaš ovaj tekst, batali se posla frizera”.