zemlja-se-zaustavlja:-rijaliti-zvezda-fotografisana-ispred-fakulteta-na-koji-je-dosla-da-polaze-ispit,-a-u-ruci-je-drzala-dvogodisnju-direktorsku-platu

18.04.2019. 19:20

Rijaliti zvezda, modni i mejkap guru Kim Kardašijan u intervjuu za „Vogue“ otkrila je da je upisala Pravni fakultet, da vredno sprema ispite i da uči 18 sati nedeljno. Kim bi još zagrejala stolicu, ali ne može da stigne zbog obaveza oko dece.

Kim Kardašijan Foto: Profimedia

Kim planira da započne novu karijeru kad položi sve ispite 2022. godine. Naime, Instagram zvezda se specijalizuje za kriminalističko pravo.

Veoma je ozbiljna u svojoj zamisli i posvećena što se tiče pripreme predstojećih ispita. Svoje pratioce obaveštava kako napreduje učenje, a u tome joj pomažu kolege sa kojima je zajedno na fakultetu.

Kim sprema sa kolegama ispiteFoto: Profimedia

Pošto niko ne može da veruje da Kim Kardašijan studira, paparaci su je u sredu fotografisali kako izlazi iz automobila ispred fakulteta u Los Anđelesu.

@KimKardashian is out here doing new things and i love it!..This is how she arrived for her law school exams in LA.😍 pic.twitter.com/9RjK6JbmQI— Lucky Mbabazi (@LuckyMbabazi) April 18, 2019

Kim ne bila Kim da na ispit nije došla sa Birkin torbom koja vredi skoro 300.000 dolara.

Kako piše „Daily Mail“ u pitanju je torba od krokodila, a one su najskuplje. Cena kroko Birkin torbe je 2017. godine bila neverovatnih 383.000 dolara.

Kim u ruci drži nešto što je mnogo skuplje nego njeno celokupno studiranje, pa i potencijalna zarada početnika u kriminalističkom pravu.