zena-ga-je-ostavila-zbog-drugog-kad-je-dogurao-do-136-kilograma.-transformisao-se-i-sad-ne-moze-da-se-odbrani-od-zena-8211-pogledajte-kako-izgleda

13.04.2019. 08:03

Nakon što ga je žena ostavila zbog drugog, rešio je da se dovede u red. Rezultat je takav da sada ne može da se odbrani od žena. Pogledajte kako se transformisao.

Stiv se potpuno transformisao nakon razvoda Foto: Imgur

Din Smit (29) iz Mičigena bio je potpuno izgubljen kad amu je supruga saopštila da ga ostavlja zbog drugog muškarca po imenu Stiv.

U tom trenutku je Din imao oko 136 kilograma i rešio je da se baci na dijetu. Cilj mu je bio 99 kilograma i naporno je radio na njemu.

Din sada izgleda neuporedivo bolje, a tako se i osećaFoto: Imgur

– Želeo sam da moja buduća žena dobije čoveka koji ume da se brine o sebi. Želeo sam da neka moja buduća žena bude ponosna što mi je žena. To mi je bila prava motivacija zbog koje nisam odustajao. Ceo život sam debeo i stidljiv. Zato sam bio presrećan kada sam upoznao svoju, sada već bivšu suprugu. Mislio sam da ćemo biti zauvek zajedno i želeo sam da joj u potpunosti posvetim ceo svoj život – kaže Stiv.

Međutim, žena mu je leta 2017. godine saopštila da je našla drugog. U međuvremenu, on je izgubio 34 kilograma.

– Skoro odmah je počela da živi sa tim drugim muškarcem. Potpuno sam se izgubio prvih par meseci. Od tuge nisam mogao ni da jedem, i tada je otišlo najviše kilograma. Bio sam fokusiran na decu i pokušavao da im nadoknadim porodično vreme koje sada gube. Iskreno govoreći, taj većinski deo kilograma otišao je samo zbog tuge, ne zato što sam držao neku posebnu dijetu. ali onda, kad sam video koliko bolje izgledam i koliko se bolje osećam, rešio sam i da preduzmem neke korake kako bih zaista živeo zdravije. Smanjio sam veličinu porcija. Idem u teretanu između dva i četiri puta nedeljno. Kada sam sa decom, insistiram da zajedničko vreme provedemo u fizičkim aktivnostima – da vozimo bicikl, šetamo ili bilo šta tome slično – kaže Din, dodajući da želi da održi kondiciju kako bi mogao da isprati tempo svoje dece.