zena-i-po!-krocila-je-na-crveni-tepih-i-pokazala-brutalno-izvajano-telo-u-haljini-koja-je-sve-ocrtala:-kad-pogled-pustite-na-dole,-tek-pocinje-spektakl!

29.08.2019. 14:12

Sinoć je počeo 76. Venecijanski festival, a ova prestižna manifestacija okupila je na jednom mestu neke od najlepših i najpoželjnijih žena sveta, uključujući i najpoznatije manekenke današnjice.

Kendis Svonpul Foto: Profimedia

Tako su crvenim tepihom prodefilovali sinoć neki od Viktorijinih anđela poput Barbare Pavlin, Marte Hant i Else Hosk, ali je sve poglede ukrala predivna Kendis Svonpul.

Naime, atraktivna 30-godišnjakinja pojavila se na premijeri filma “The Truth” u izazovnoj toaleti sa potpisom modne kuće Etro, koja joj je pristajala doslovce kao salivena.

Kendis Svonpul Foto: Profimedia

Kendis je u ovoj svetlucavoj, zlatnoj haljini na jedno rame akcentovala svoje vitko, vretenasto telo, a strasti je podgrejala činjenica da je ova kreacija sačinjena od gotovo providnog žerseja koji je jasno ocrtao sve obrise njenog tela.

Kendis svakako zna kako da privuče pažnju Foto: Profimedia

No, tu provokativnim detaljima nije kraj – manekenka je bila i golih leđa, sa dve tanke tračice koje su držale haljinu na mestu.

Kendis Svonpul Foto: Profimedia

Upkos tome što je ova mlada mama bila vrlo seksi i zanosna, to je učinila sa merom i ukusom – pa je vulgarni utisak izostao! Bravo, Kendis!

Šta vi kažete za ovo izdanje?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.