zena-koja-nece-da-ostari-se-pojavila-u-haljini-koja-je-zapalila-masu:-kad-je-u-prostorije-usla-njena-cerka-–-svi-su-mogli-samo-da-se-poklone

06.07.2019. 08:14

Revija italijanske kuće Fendi okupila je mnoga poznata lica iz sveta šoubiznisa i mode, a svi su pogledi pratili lepu Velšanku Ketrin Zitu Džouns.

Ketrin Zita Džouns Foto: Profimedia

Ketrin Zita Džouns (49) u glamuroznoj haljini crvene boje još jednom je pokazala koliko vodi računa o svom izgledu i figuri.

Na modnu reviju pod nazivom ‘Fendi: The Down of the Romanity’ glumica je povela svoju 16-godišnju ćerku koja je nosila haljinu bez rukava u sivomaslinastoj boji, a svi su komentirali kako je mlada Karis izrasla u prelepu tinejdžerku koja je pokupila najbolje gene svojih roditelja.

Karis ne krije svoje šoubiznis ambicije o čemu je progovorila u jednom ranijem intervjuu.

„Ono što mi najviše smeta je stav ljudi koji misle da mi je sve bilo posluženo na tacni i da ne treba se boriti jer imaš roditelje iza sebe. Baš suprotno, baš zbog toga što sam čerka slavnih roditelja, moram se dodatno pokazati i iznova dokazivati’, objasnila je Karis.

Inače, Ketrin i Majkl Daglas ove će godine proslaviti 19 godina braka, a osim Karis imaju i sina Dilana (19).

Na spektakularnom Fendijevom modnom šouu nije manjkalo poznatih pa su u reviji uživali između ostalih i modna blogaerka Kiara Ferangi sa suprugom Fedezom, glumačka legenda Suzan Sarandon, zvezda filma ‘Aqaman’ Džejson Moma i mnogi drugi.