zene-ce-ove-sezone-nositi-samo-ovaj-model-cipela-jer-izgleda-bahato-skupo-bez-obzira-na-cenu-i-vizuelno-stanjuje-figuru-za-10-kilograma

03.04.2019. 06:59

Proleće je tek počelo, ali veliki broj trendseterki i zaljubljenica u modu, već je iz ormara izvadio omiljeni par sandala, a reč je o modelu koji je popularan već nekoliko sezona, ali će ove doživeti vrhunac.

U pitanju su jednostavne sandale sa kaišićima, a ključ je u njihovoj specifičnoj nijansi koja treba da bude što sličnija boji vaše kože. Ovakve sandale garantuju dozu luksuza, a sjajno su uklapaju uz doslovce sve što imate u ormaru.

Laskava i svestrana nude nijansa inače je veoma zastupljena, jer se ponaša i bolje od crne, pa se kombinuju sa svakom bojom koju možete da zamislite, a još jedna prednost je i što sandalama daje skup izgled, bez obzira na stvarnu cenu.

No, glavni razlog zašto su žene širom sveta „poludele“ za ovakvim sandalama jeste što su najbolje rešenje za žensku figuru – vizuelno stanjuju figuru i čine da noge deluju daleko duže nego što zapravo jesu.

U našoj galeriji

Zatvori