zene-su-zaratile-zbog-ove-slike-postoji-samo-jedan-ispravan-nacin-da-obucete-grudnjak-8211-da-li-znate-koji-je

01.04.2019. 18:30

Postoje dva društveno prihvatljiva načina da obučete grudnjak, a iznenadićete se kada vidite kako to većina žena radi!

Kako vi zakopčavate grudnjak? Foto: Twitter

Na internetu je svaka sitnica podložna raspravi do istrebljenja, pa zašto bi se onda način oblačenja grudnjaka razlikovao?

Tako je na Tviteru osvanuo jedan grafikon koji pokazuje dva najčešća načina za oblačenje grudnjaka – plavi deo pokazuje ženu koja ga zakopčava na grudima pa okreće kopču na leđa, dok crveni deo predstavlja ženu koja ga zakopčava direktno na leđima.

Uskoro su se Tviteraši podelili u dva tabora i zaratili jer, kao što rekosmo, internet rasprave uvek pre ili kasnije odvedu u rat.

hey y’all how do you put on a bra?? with the clasp in front of you and then turn it around, or putting the bra on regularly and clasping it from the back ??? I GOTTA KNOW pic.twitter.com/w0wLSZvuXe— aki ♚ (@nakaimosu) March 24, 2019

– Žene sa plavog grafikona su SLABE – napisala je jedna Tviterašica, međutim vedar i šaljiv ton uskoro je prerastao u svađu.

– Ja sam potpuno šokirana činjenicom da je većina žena iz plavog tabora. Crveno je mnogo jednostavije.

– Prvi način je jedini način.

– Ne lupetajte. Crveno je jedino ispravno. Samo koristite prst da opipate da li je sve na svom mestu. Trljanje tkanine grudnjaka oko tela dok bih ga okretala bi me dovelo do ludila.

– Čekajte ljudi, meni plava opcija nikad nije ni pala na pamet. Naučili su me da se grudnjak zakopčava sa strane. Ovo je otkrovenje – kaže jedna Tviterašica.

– Ja ga prvo zakopčam pa navučem kao majicu -kaže jedna, dok je druga otišla i korak dalje, pa kaže da ona zakopčani brushalter oblači kao pantalone.

A kako vi oblačite grudnjak? Pišite nam u komentarima!