zene-u-srbiji-su-poludele-za-ovih-5-trendova,-ali-muskarci-ne-mogu-ocima-da-ih-vide-i-tvrde-da-isti-oduzimaju-svu-zenstvenost-i-seksepil

20.04.2019. 08:21

Svaka sezona donese trendove za kojima žene širom sveta polude, ali muškarci recimo nisu uvek oduševljeni istim…

Ne kažemo da to treba da vas zanima – jedino merodavno je u čemu se vi dobro osećate, ali postoji niz veoma popularnih trendova koje jači pol doslovce ne podnosi… Oni ih ne razumeju, deluju im isuviše čudno i bizarno, i tvrde da oduzimaju ženstvenost.

Zanimljivo je da ovi modni noviteti takođe izazivaju polemiku i među damama, pa je mnogo onih koje ih svakako ne nose.

No, na toj listi našao se i jedan modni klasik, a u našoj galeriji pogledajte omražene komade iz ženskog ormara!

Zatvori

Naramenice

U modu su se vratile čuvene naramenice, koje ženskoj figuru umeju da daju posebnu siluetu i nose neodoljivi retro vajb, ali jači pol ipak ne voli da ih vidi – kažu da deluju nezgrapno i “muški”.

Mom’s jeans

Sve što skriva žensku figuru i obline, muškarci jednostavno ne vole – zato su na vrhu liste i vrlo moderne farmerke ove sezone : one džakastog kroja sa dubokim strukom.

Oversized košulje (i bilo šta drugo oversized)

Ovo je vrlo lep trend koje žene rado nose, jer su oversized komadi udobni, deluju šik i dobro prikrivaju nedostatke, ali muškarci im kažu veliko ne – tvrde da nimalo nisu seksi, a ne deluju ni dovoljno poslovno.

Mokasine

Mokasine možda nisu najbolji izbort obuće, ali su svakako najudobniji! I mi volimo visoke štikle, ali bolno je biti ceo dan u njima!

Čarape u kombinaciji sa sandalama

Veliki broj žena takođe ne voli ovaj trend, nije reč samo o muškarcima! Ipak, modne trendseterke ga rado nose i ne ustručavaju se da ovim detaljem razbiju svoje svakodnevne kombinacije.