zivot-slavne-glumice-preokrenuo-se-posle-smrti-verenika-ali-sada-ponovo-blista-od-srece-udala-se-za-milionera-u-bozanskoj-vencanici

14.03.2019. 11:15

Američka glumica i pevačica Lea Mišel (32) udala se u subotu, 3. marta na intimnoj ceremoniji u severnoj Kaliforniji. Samu ceremoniju vodio je scenarista serije “Glee” Rajan Marfi, u kojoj jednu od glavnih uloga ima upravo Lea, ali i kolege sa snimanja su bile tu da je podrže – Daren Kris, Beka Robin i Ema Roberts.

Lea Mišel Foto: Profimedia

Ona se na večnu ljubav obavezala Zendiju Riču (36), biznismenu osnivaču modne kompanije AYR, a par je u vezi već dve godine. Inače, par se verio u aprilu prošle godine kada je omalena crnka i podelila na svom Instagramu srećne vesti uz fotografiju prstena.

Atraktivna glumica je odlučila za predvinu, klasičnu venčanicu sa u čistoj beloj boji koja je u gornjem delu imala korset, a dugačak veo i diskretne biserne minđuše bile su dovoljne da ova dama zasija punim sjajem.

“Veoma smo uzbuđeni što smo u braku i zahvalni što smo okruženi prijateljima i porodicom. Radujemo se što ćemo ostatak života provesti zajedno”, izjavili su mladenci za magazin “Peoples”, kome su i prodata prava za ekskluzivne fotografije sa venčanja.

Podsetimo, Lea je u julu 2013. godine prošla kroz agoniju kada je njen tadašnji verenik Kori Montit preminuo usled posledica konzumiranja smrtonosne kombinacije alkohola i heroina. Kanadskim glumac je od tinejdžerskih dana imao problema sa narkoticima, ali su prijatelji i porodica verovali da će ga ova crnokosa lepotica promeniti. Par je pre nemilog događaja bio u vezi četiri godine i planirali su zajedničku budućnost.

Lea i Kori 2009. godine u prvim mesecima ljubaviFoto: Profimedia

Glumica je mesecima i godinama nakon Korijeve smrti bila potpuno van sebe i nije bila tajna da skuplja komadiće svog srca, a šest meseci nakon tragedije ona je svom voljenom vereniku posvetila i potresnu baladu u kojoj je pretočila sve što je osećala.

“Vratila sam se na mesto u sebi gde sam bila srećna i jaka i spremna sam da ponovo živim i vidim svet”, rekla je Lea medijima pre gotovo tri godine, istakavši i da nikada neće zaboraviti Montita.

I zaista – Lea je smogla snage da diše punim plućima, raduje se, radi i voli! Želimo joj samo srećne trenutke!