zlatan-ibrahimovic-je-izdominirao-u-izazovu-koji-je-zapalio-internet:-onda-je-diva-jednim-lakim-potezom-ponizila-sve-muskarce-i-pobedila

09.07.2019. 13:48

Internet kao najčudnije mesto na planeti za realizovanje ideja ovih dana je potpuno opsednut izazovom “Bottle caps Challange”. Naime, u pitanju je izazov u kojem izazivač treba nogom da odvrne čep sa flaše.

Izazov Foto: screenshot

Izazov je postao jako popularan nakon što je UFC šampion Maks Holovej objavio snimak na kojem je lakim okretom i preciznim udarcem nogom odvrnuo čep.

“Bottle Caps Challange” postao je jako popularan da su se pored sportista uključili i predstavnici šou-biznisa.

Britanska pevačica Eli Golding je među prvim muzičkim zvezdama uspešno odvrnula čep sa flaše.

Suck it pic.twitter.com/aGriSl2VWz— Ellie Goulding (@elliegoulding) July 2, 2019

Naravno imamo i neverovatne veštine Maksa Holoveja.

Be curious my friends! #challengeaccepted #bottlecapchallenge Passing this on to our guy @JohnMayer …. hey John if you can’t complete this challenge @erlsn and I decided you have to come to Hawaii after your tour and kick it with us until you complete it! 🦶🍾😅 🙏⚡🤙 👊 pic.twitter.com/gLWn0dpOzV— Max Holloway (@BlessedMMA) June 28, 2019

Zlatan Ibrahimović kao iskusni fudbaler nije imao problema sa izazovom.

Muzički producent Diplo je još jedna zvezda koja je uspešno položila internet test.

Finalni udarac je zadala pevačica Maraja Keri. Kao prava diva nije imala nameru ni da pipne čep od flaše, ali je zato na svoj način uspešno rešila ovaj izazov i postala zvanični pobednik.

Ostalo je još da sačekamo da se naše poznate ličnosti uključe u izazov.