znali-smo-da-cerka-ane-sofrenovic-lici-na-mamu:-ali-kako-vreme-ide,-ona-se-pretvara-u-njenog-klona-pogledajte

Sličnost između Ane Sofrenović i njene ćerke uočila se čim je poznata nasledica dospela u žižu, a kako vreme ide, ta sličnost postaje sve izraženija.

Primera radi, ovako je lepa Iva izgledala pre nekoliko godina.

A kada smo nedavno zakoračili na njen Instagram profil, začudila nas je ova slika. Krajnje pozitivno. Iste oči, ista kosa, ista mama!

U to nas je uverila i ova fotografija.

Ana koja je rođena u srpsko-britanskoj porodici i koja je pored glume izuzetno talentovana za pevanje, pre nekoliko godina je, pričajući o ćerkama, rekla:

“Iva voli da peva, dok je Lena dobra u crtanju. Videćemo da li će Iva krenuti u glumačke vode. Sa njom sam već sarađivala u predstavi “Koda”, a sa Lenom u “Malom princu”. Još su male, ali su ambiciozne. Mislim da su umetničku crtu povukle i na oca i na mene”.

Ana Sofrenović je svoj dar za umetnost ispoljavala i na domaćoj i na britanskoj glumačkoj sceni.

Dobitnica je značajnih priznanja i kod nas i u svetu ( u njenim rukama završila je nagrada Carica Teodora koju je na Filmskim susretima u Nišu dobila za ulogu Tijane u filmu “Nebeska udica” i nagrada za najbolju ulogu u filmu “Dečaci iz ulice Marksa i Engelsa” na festivalu u Parizu).

DR HAUS JE SVETSKI POPULARNI LIK: A EVO ŠTA JE GLUMCU DONELA HIT SERIJA:

Anu smo gledlai u “Znakovima”, “Buretu baruta”, “Matildi”, “Padu u raj”. U Engleskoj je glumila u serijama “Ultimat Fors”, “Poroci i Holbi Siti”.

Njen bivši suprug naš istaknuti glumac sa kojim je do 2011. bila u braku, takođe je višestruko nagrađivani umetnik. Dobitnik je nagrade “Raša Plaović”, “Miloš Žutić”, “Sterijene” nagrade (koju je dobio više puta).

Sjajan je bio u “Lajanju na zvezde”, “Točkovima”, filmu “Tamna je noć”…

Ima u njihovoj karijeri i zajedničkih naslova poput “Žena sa Dedinja” i “Ubistva sa predumišljajem”.