ZORAN JOZIĆ, LUD MEĐU ZBUNJENIMA?

ZORAN JOZIĆ, LUD MEĐU ZBUNJENIMA?

Zahvaljujući partijskim vezama, moguće je i da mentalno oboleli budu učitelji, pa čak i direktori škola u Srbiji. Narodni poslanik iz Blaca, Zoran Jozić, i bivši predsednik opštine blace pravi je primer za to. Zavisno od potrebe on je povremeno mentalni bolesnik, a povremeno se predstavlja kao potpuno zdrav! Na taj način, pod svakom vlašću menja partijski dres i skače sa jedne na drugu funkciju.

SPS SE POJAČAVA SNS KADROVIMA?
Iako još nije zvanično, deo članova SNS u Blacu potpisao je pristupnice za učlanjenje u Socijalističku partiju Srbije, saznaju Topličke.com. Među njima su sadašnji predsednik Skupštine opštine Blace Miloš Vasiljević i bivši predsednik Opštine Blace Zoran Jozić. Nezvanično smo saznali da se čeka samo…
A pisali smo već

Jozić je menjao stranke kako su se one smenjivale na vlasti. Zbog toga je uspevao da se bavi svojim pozivom, iako je to bilo protivzakonito. Vlast ga nije dirala, jer ni on nije nju dirao.

Da bi izbegao odlazak u rat devedesetih godina Jozić je izvadio psihijatrijsko uverenje kako pati od „situacionog neurotskog reagovanja", a to je, inače, prolazni, kratkotrajni poremećaj. Uprkos tome on je, zahvaljujući vezama, 1998. godine oglašen trajnim invalidom.

Iako je imao dijagnozu mentalnog poremećaja i bio zbog toga oglašen invalidom, Jozić je mogao nesmetano da nastavi da radi kao učitelj u osnovnoj školi "Stojan Novaković", pa je25. septembra 2002. čak postao i direktor ove škole! Tek u aprilu 2011. je tročlani tim Klinike za psihijatriju VMA u Beogradu utvrdio kako Jozić "nema, niti je imao mentalni poremećaj nastao kao posledica učešća u ratu".

Jozić, dakle, po potrebi i jeste i nije mentalno oboleo. Kada treba da se izbegne učešće u odbrani otadžbine, on je mentalno poremećen, kada treba da se dobiju neke beneficije on je čak i ratni vojni invalid, ali kada mu sve to zasmeta u karijeri Jozić naprasno ozdravi. Do majskih izbora 2012. godine,

Jozić je bio blizak vladajućoj Demokratskoj stranci u to vreme, pa je lokalni odbor SNS-a tražio njegovu smenu zbog mentalnog oboljenja ili prevare, kako se uzme. Od kako je postao njihov član, naprednjaci su zaboravili sve njegove ranije marifetluke.

Negde se izgubio i krivični predmet KT491/13 u kome je tužilac ispitivao Jozićevu ulogu u navodnom obeštećenju vlasnika nekih lokala.

Redakcija


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...