zorana-se-pojavila-i-ukrala-svu-paznju-evo-sta-misli-o-modnim-kritikama-i-sta-voli-da-nosi-uvece-8211-u-tome-je-na-poslu-necete-videti

Ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović sreli smo sinoć u Beogradu na reviji Igora Todorovića, kojom je počeo 45. Fešn vik.

Ispratili smo njeno pojavljivanje na prošlogodišnjem modnom šouu poznatog dizajnera kao i njena prethodna poslovna,modna izdanja pa nas je zanimalo kako usklađuje trendove sa onim što se, kada je stil u pitanju, od nje očekuje.

“Pa da budem potpuno iskrena, Igor je moj prijatelj tako da mi on dosta pomaže u odluci šta je to prikladno, a sve što nosim na poslu, jesu ustvari njegove kreacije. Naravno, u njima mora da mi bude prijatno, da se dobro osećam jer ih nosim ceo dan”, rekla nam je ministarka koja je reviju pratila sa partnerom Vladimirom Atanackovićem.

Pitali smo je i da li obraća pažnju na modne kritike.

“I da i ne. Meni je važno da ja znam zašto sam nešto obukla, a da li se to nekome sviđa ili ne, to je negde po strani”.

Viđamo je najčešćeu kompletima i haljinama, diskretnih, ali i upadljivijih desena. Ove odevne predmete, dokazala je više puta, voli da nosi, a ističe da ne postoji modni komad koji nikad ne bi obukla.

“Sve može da nađe svoj stil, mada sam ja neka bejzik varijanta, ja volim malo klasičnije stvari. Možda sam i konzervativna u tom smislu. Ali volim i izreze, providnije. Volim zapravo izazovnije stvari koje nisu za posao, ali jesu za veče (smeh)”.

Sa ministarkom smo razgovarali neposredno pred reviju pa je imala posebnu želju za dizajnera.

“Svaka njegova revija je sve lepša i lepša. Igor je naš najbolji dizajner, a i ne samo naš, nego najbolji dizajner na ovim prostorima. I večeras sam u njegovoj haljini. Želim da mu revija bude uspešna, da se o njoj čuje jer je to važno za svakog kreatora. Nadam se da će on biti zadovoljan na kraju i da će svaka njegova sledećarevija biti još bolja”.