zurili-su-u-njene-preduge-noge,-a-ona-nije-skidala-ruke-sa-ovog-coveka:-rodila-je-sa-18,-a-nije-znala-ni-rec-engleskog-kad-je-dosla-u-ameriku!

Malo ko je ostao imun na čari atraktivne Brazilke, a ne samo što su u pogledu na njeno izvajano telo uživali oni koji su bili u blizini, već i cela planeta – s obzirom da su ove papraco fotke ubrzo završile u svim medijima.

Lais se nije odvajala od svog dečka – NBA košarkaša Žoakima Noe, pa na većini fotografija vidimo par kako razmenjuje nežnosti, ali bilo je i onih na kojima je lako uočiti koliko je samo ova dama zgodna i lepa.

Ova brineta promenila je dva kostima, pa je svoje duge noge, vitak struk i zaobljenu zadnjicu prvo pokazala u plavom bikiniju sa interesantnom tirkiznom ogrlicom, a potom i u modernom neobičnom crvenom kostimu sa crnim trakicama.

Par uživa u sunčanju i kupanjuFoto: Profimedia

Inače, ova 28-godišnja manekenka danas je poznata kao jedan od Viktorijinih anđela, ali pre manje od decenije ništa nije slutilo da će biti poznata i priznata širom sveta – šta više, kada je stigla u Njujork iz malenog grada u Brazilu jedva da je znala nekoliko reči engleskog i nikada u životu nije čula za brend „Victoria’s Secret“.

Duge noge i vitak struk su njen zaštitni znakFoto: Profimedia

Ona je sa samo 18 godina rodila sina Aleksandra, da bi godinu dana kasnije, na nagovor prijateljice, probala da se bavi modelingom… I tu ju je sačekala bajka – vrlo brzo je počela da se probija u domovini, da bi se odatle prebacila na svetske piste, a potom i snimila prvu reklamu za „Victoria’s Secret“.

Zanimljivo je i da se o lepoj Lais priča i o kao jednoj od manekenki koja ima sve potrebno za uspeh, ali je ipak „dosadna“ i „bezlična“. Da li je zaista tako, ostavljamo vama da procenite, a ono što je sigurno da je srećna – širok osmeh uvek krasi njeno lice.

Ona uživa u ljubavi i skladnoj vezi sa pomenutim košarkašem nešto manje od godinu dana, a zanimljivo je da je i pre njega izlazila sa NBA zvezdom Džaredom Homanom.