zvali-su-je-boginja-seksepila-kad-je-skratila-kosu-svi-su-plakali-pojavila-se-juce-potpuno-drugacija-fanovi-presrecni-konkurencija-ocajna

11.04.2019. 13:55

Pripadala je grupi najseksepilnijih plavuša u kojoj su, između ostalih, Merilin Monro, Kim Bejsinger, Šeron Stoun. Naglo je preokrenula imidž i to nije bila dobra odluka. Rešila je sada da se vrati na staro.

Skarlet Joahnson u Veneciji 2013. godine Foto: Profimedia

Skarlet Johanson čiji su zaštitni znaci bili isticanje oblina (sa stilom) i duga kosa, kojih se u međuvreneu odrekla, gostovala je juče u emisiji Džimija Kimela. Uslikali su je na ulazu u njujorški studio i Skarlet je baš podsetila “na staru sebe”.

I bilo je vreme: Skarlet Johanson “sa starim imidžom”Foto: Profimedia

Glumica se pojavila sa dužom kosom i u haljini koja nije u potpunosti nalik onima koje je ranije nosila, ali u kojoj je izgledala veoma ženstveno.

Dobrodošla nazadFoto: Profimedia

Bilo bi sjajno kada bi ova transformacija potrajala jer Skarlet definitivno bolje izgledala u ovom izdanju nego sa kratkom kosom.

Skarlet u starom izdanjuFoto: Profimedia

Noseći kratku kosu, umela je da pribegne i ekstremnim varijantama. Slučajno ili ne, Skarlet Johanson je izgled promenila 2011. nakon razvoda od Rajana Rejnoldsa koji se zatim oženio Blejk Lajvli i sa njom dobio dve ćerke.

Sada je glumica u braku sa Romejnom Dorijakom i sa njim ima ćerku Rouz Doroti (5).