zvezda-serije-„game-of-thrones“-srela-se-sa-bivsom-devojkom-njenog-supruga:-kamere-su-ih-snimale,-a-ljudima-je-bilo-neprijatno

26.05.2019. 08:07

Zvezda serije „Igra prestola“ Sofi Tarner, koja je tumačila lik Sanse Stark, srela se oči u oči sa bivšom devojkom njenog supruga, Džoa Džonasa.

Sofi Tarner Foto: sophiet / Instagram

Pevačica Tejlor Svift se 2008. godine zabavljala sa pevačem Džoom Džonasom. Iste godine je usledio bolan raskid kad ju je muzičar pozvao i prekinuo vezu preko telefona.

Tejlor je napisala pesmu o raskidu sa Džonasom i u nekoliko intervjua istakla da nije nikakav muškarac jer raskinuo vezu preko telefona.

Sofi i Tejlor u emisiji Grema NortonaFoto: Profimedia

Supruga Džoa Džonasa, Sofi Tarner, gostovala je zajedno sa Tejlor u emisiji Grema Nortona. Ovo je prvi put da su se sadašnja i bivša susrele oči u oči.

Emisija još uvek nije objavljena, ali gosti Grema Nortona, ekipa filma „It 2“, glumci Džesika Čejstin, Džejms Mekavoj i Majkl Fasbender rekli su novinarima da su glumica i pevačica bile pristojne jedna prema drugoj, ali da nisu mnogo komunicirale.

Tejlor je u emisiji Elen Dedženeris nedavno rekla: „Jednom davno sam kod tebe u emisiji isprozivala Džoa. Malo sam preterala, ali imala sam 18 godina. Sad se smejem tome, ali tada sam bila pobesnela tinejdžerka“.

Svi čekaju objavljivanje emisije da vide kako su Sofi i Tejlor komunicirale.