zvezde-koje-su-dizale-beograd-na-noge-tifani-je-zasad-poslednja-a-i-oni-su-pravili-nevidene-pometnje

18.03.2019. 10:30

Kad svetska poznata ličnost stigne u Beograd, to je uvek velika vest. Poslednja u nizu (trenutno poslednja) gošća Beograda iz svetski poznatih krugova je Tifani Tramp, a pogledajte koga smo sve ugostili i pratili sa velikim interesovanjem.

Zatvori

Džoni Dep

U januaru ove godine u Beograd je stigao Džoni Dep zbog snimanja filma „Minamita“. Doveo je sobom veliki broj dublera, pa je bilo teško uhvatiti pravog Džonija.

Džoni u lepom društvu

„Blicu“ je to, naravno, pošlo za rukom. Uživao je u društvu Sanje Vučić, a pao na čari jedne hostese kojoj je slao nežne poruke. Popričao je i sa papagajem učeći ga da kaže „ljubim“ i jednu blažu „psovku“.

Džulija Roberts u Beogradu

U julu 2017. u Beogradu je bila Džulija Roberts zbog snimanja novog filma njneog supruga Danijela Modera.

Na okupu

Bili su sa njima i njihov troje dece. Džulija je rekla da voli Beograd, a sve je oduševila jednostavnošću i pristupačnošću.

Demi Mur

Neposredno posle Džulije u Beograd je doputovala i Demi Mur.

Demi i Maša Mandžuka

Glumicu niko nije video, nakon više i više meseci saznalo se da je u vezi da beogradskom stilistkinjom Mašom Mandžukom sa kojom je navodno usvojila devojčicu.

Tifani Tramp u Beogradu

Onda je nedavno došla najmlađa ćerka Donalda Trampa sa dečkom Majklom Bulosom.

Par na ulicama Beograda

Uživala je u Skadarliji, u kupovini, a u našu zemlju je došla zbog lečenja. I sad čekamo novog poznatog gosta. Vrata Beograda su širom otvorena.