zvezdu-koja-je-zarila-i-palila-osamdesetih-danas-ne-biste-prepoznali-karijera-joj-je-propala-pa-prodaje-svoj-donji-ves-za-300-evra

17.04.2019. 06:59

Pevačica Samanta Foks (53) bila je jedan od najpopularnijih izvođača osamdesetih godina. Vlasnica višetrukih hitova je pored Madone žarila i palila muzičkim top listama.

Samanta sa ekipomn Foto: Profimedia

U Velikoj Britaniji se proslavila nakon što je dnevni list “The Sun” počeo sa objavljivanjem njenih fotografija na naslovnim stranama, a potom je usledio prvi album ”Touch Me” 1986. godine.

Samanta Foks na nastupu 2014. godineFoto: Profimedia

Bila je i voditeljka, imala je nekoliko uloga u serijama i filmovima. Provokativna plaviša je bila miljenica muškog i ženskog dela publike.

Od velikog uspeha do danas prošle su četiri decenije, a nekadašnja zvezda danas je fokusirana na druge stvari u životu.

Samanta Foks 2009. godineFoto: Profimedia

Naime, trenutačno rasprodaje svoje grudnjake, korsete, trikoe i haljine koje je nosila na vrhuncu popularnosti.

Sve navedeno može se kupiti na njenoj internetskoj strani po ceni od 100 evra, pa naviše, a uz sve kupljene komade dolazi i Samantin autogram i fotografija.

Njeni obožavaoci pokazali veliko interesovanje za Samantino donje rublje, pa je bikini sa snimanja šou-programa “I’m a Celebrity” prodala za 300 evra.

Samanta je karijeru započela kao model, nakon čega je počela da se bavi muzikom, a život su joj obeležile i brojne ljubavne veze s muškarcima, ali i ženama, što nikad nije krila.