zvezdu-„prijatelja“-niko-nije-video-dve-godine:-pojavio-se-ovakav-na-ulici-i-svi-su-pomislili-da-je-utvara

29.07.2019. 07:11

Voljeni Čendler iz „Prijatelja“, kojeg tumači Metju Peri, u našem umu je i dalje frajerčić koji nije baš spretan u muvanju. Mnogo godina je prošlo od emitovanja kultne serije, a glumac se ozbiljno promenio. Njegova transformacija nije samo posledica godina, što je sasvim normalno, već veoma burnog života koji je začinjen narkoticima i alkoholom.

Serija Prijatelji Foto: Profimedia

Metju Peri je pre šest godina prvi put javno progovorio o problemima koje je imao sa zavisnošću. Kako je glumac objasnio sve je počelo 1997. godine nakon povrede koje je zadobio na skijanju. Lekar mu je prepisao lekove protiv bolova i za smirenje, ali on se nije zaustavio samo na tome.

Metju Pari na početku karijereFoto: Profimedia

„Dok sam pio lekove odlično sam se osećao. Sve je počelo da se komplikuje kad se alkohol umešao u priču. Više nisam mogao da prestanem da ih mešam“.

Otkako je postao zvezda serije „Prijatelji“ dva puta je bio u rehabilitacionom centru. Metju je zarađivao milion dolara po epizodi i dok je njegova popularnost rasla, istovremeno je i njegovo lično nezadovoljstvo bivalo sve veće i veće.

Metju Peri danasFoto: Profimedia

Peri je naglo smršao 2000. godine i imao je 66 kilograma. Već sledeće godine je bio na rehabilitaciji na kojoj se odvikavao od Vajkodina, amfetamina i alkohola.

Prošle godine u avgustu hitno je operisan zbog perforacije creva i proveo je tri meseca u bolnici.

Metju Peri nakon izlaska iz bolniceFoto: Profimedia

Zdravstveni problemi i problemi sa zavisnošću ostavili neizbrisiv trag na Metjuu. Najnovije fotografije više nego jasno pokazuju da su zavisnost i neuspešna glumačka karijera nakon završetka serije „Prijatelji“ ostavili dubok trag na glumca.